(Android/iOS) Space shooter - Galaxy attack bir çox kristalları aldadır
Mar 12, 2022 7:24:00 GMT
Post by creditpitpofec on Mar 12, 2022 7:24:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Space shooter - Galaxy attack 2022 version ▞▞▞
Şübhəsiz ki, bütün zamanların ən yaxşı kosmik atıcısı ... zaman öldürücü.. qrafika bir az təkmilləşdirilə bilər..
Hətta mən aclıq oyunları oynayıram, orada uzun müddət 3-5 dəqiqə gözləyirəm və mən də birləşmə paketi alıram və indiyə qədər heç bir gəmini birləşdirə bilmirəm, bu oyunlardakı bütün fəaliyyətlərimi yoxlaya bilərsiniz və mənə cavab verdiyiniz üçün təşəkkür edirəm.
Oyun HƏR ZAMAN çökür! OYNAMAZ və RIP OFFDUR! Tərtibatçılar daim mənfi rəyləri silməklə özlərini səliqəli hesab edirlər (mənimkilər artıq iki dəfə müəmmalı şəkildə yoxa çıxıblar). Bu ppllərə pulunuzu verməyin. Onlar fırıldaqçılardır.
Space Shooter: Galaxy Attack. Космические сражения в аркадном стиле. Отличная реализация классического скролл-шутера. Много. Версия: 1.536.
Qonaq kimi oynadım və daxil olanda oyun birincidən başladı
çox yaxşı oyun. Bundan məmnun. sevmədiyim tək şey budur. Məni daha yaxşı gəmilər almağa məcbur etməyə çalışır. Məncə, onları qazanmaq üçün oynamağı bacarmalısan. onlar üçün ödəməyin. çünki bu mənim üçün heç bir çətinlik yaratmayacaq. amma layiqli oyundur. 👍
gözəl oyundur. nəzarət etmək olduqca asandır və əsas sadədir, lakin yenə də sadəcə əyləncəli bir oyun tbh
Pox kimi
bu oyun çox gözəl oyundur
Space Shooter: Galaxy Attack - обзоры и оценки игры, даты ...
Si vous êtes fan des jeux de tir spatiaux et que vous aimez simuler les combats aériens, Galaxy Attack: Space Shooter est le jeu qu'il vous faut.
Hay Day Casual fokp
Space shooter - Galaxy attack Arkada fyg
Find helpful customer reviews and review ratings for Alien Galaxy Attack: Space Shooter Galaxy shooter at Amazon.com. Read honest and unbiased product
gözəl oyundur
Ləyaqətli oyun, Elit rejimində çoxlu gücləndiricilər əldə etməyin, üstəlik, siz düşmənləri məhv etdiyiniz zaman onlar daha az güclü gəmiləri yerə atmaq istəyirlər ki, siz o üstəlik düşmən atəşindən yayınasınız.
Əla oyun amma vaxtınızın 80%-ni reklamlara baxmağa sərf edirsiniz
əyləncəlidir, lakin proqramda satınalmalar çox bahadır
Yeniləyin! Bu çox asılılıq yaradan bir oyundur, lakin oynamaq çox bahadır. Bir az pul qazanmasanız, bu oyunda heç yerə getməyəcəksiniz, dövr! NOOOO ADS sizi rəqabətədavamlı olmaq üçün kifayət qədər artıracaq! Onların hal-hazırda fırlanma ilə bağlı xüsusi xüsusiyyətləri var ki, bu da daha yüksək mükafat üçün daha yaxşı şansın olduğunu söyləyir, yaxşı ki, bu yanlışdır. Fırlanırdım və hələ də 1 almadım lol. Böyük potensiala malikdir, lakin çox acgözdür. Bu səbəbdən daha bir ulduzunu itirdi. GL!
Bu, çox gözəl oyun idi, lakin Bose mərhələlərində 5 və ya 10-da qəhrəman nişanı verin və şanslı quyuda daha çox gəmi dərisi verin və gəmini real pula verəndə bir az yeni gəmi və gümüş nişan verin. ölçülər zəhmət olmasa.....
Mən bir şey aldım və gəminizi 25/25 səviyyəsinə yüksəltdiyinizi söylədi və 25/25-ə yüksələn çoxlu gəmim var və mən yalnız yuxarıdakı iddianı almıram 😠
Pis oyun, heç bir dəqiqəyə dəyməz. Səviyyələrin 95%-i ekrana bəlkə də iki və ya üç dəfə toxunmaqla tamamlana bilər, əksər patronları asanlıqla məğlub etmək olar və bəzən bu oyunu peşəkarcasına oynamasanız və ya daha yaxşı kosmik gəmilər üçün pul ödəməsəniz, döyülməyəcək patronlar əldə edirsiniz. Bəzi satın alına bilən gəmiləri oynamağa başlayandan sonra bildim ki, onlar çox xarabdırlar və ödəniş 2 qazanan gəmilərlə səviyyəni keçmək üçün sözün əsl mənasında ekranınıza toxunmağa belə ehtiyac yoxdur. Bu oyunu ümumiyyətlə tövsiyə edə bilmərəm.
Space shooter - Galaxy attack Arkada fyg
Köhnə oyunar həmşə qəşəy olur
Oyun yaxşıdı, ama gəmini yüksəldə bilmirəm, 1 səviyəyə necə çatmaq olar?
Gəmiləri pul xərcləmədən təkmilləşdirmək çox uzun çəkir və cansıxıcı olur. Hər iki gəminin gücü aşağı düşənə qədər bir müddət yaxşı işləyən 2 gəmi almaq üçün pul xərclədim və indi gəmim daha yüksək olsa da, gəmilərə daha az pul ödəməyən məni döyür. zibil. Bütün damlaları tuturam, mənim gəmim gedə biləcəyi ən yüksəkdir. Bir müddət çox yaxşı işlədi və sonra siz onun gücünü aşağı saldınız. Kaş indi gəmini heç almasaydım.
Play Space shooter Galaxy attack Galaxy shooter for free on LittleGames. Space shooter Galaxy attack Galaxy shooter can be played unblocked for free.
Əşyalar bahadır
Çox sadə olsa da, əyləncəlidir.
If you want a space shooter game, it can not be better than Galaxy Attack: Alien Shooter. This game has maintained a consistently high ranking
🙂
İstəyirəm ki, seçimlərin təkmilləşdirilməsi və s. sizə izah edilsin ki, bununla nə etdiyinizi biləsiniz.
Bəyənirəm bu oyunu əladı hələ ki axıra kimi getsək 💪💪👍👍
Galaxy Attack: Space Shooter Hack Mod APK Get Unlimited Coins Cheats Generator IOS Android. Galaxy Attack: Space Shooter Hack [2021 WORKING]
Bu oyunu bəyənmək istəyirdim, amma bəzi dizayn qərarları... Mən sadəcə başa düşmürəm. Bütün pulsuz şeylər menyularda gizlənir, UI sadəcə bir qarışıqlıqdır və bütün oyun sadəcə... söndürülür. Sonsuz rejimdə aşağı düşmə sürəti nə ilə bağlıdır? Mən 21-ci səviyyəyə çatdım və cəmi 4 gücləndiricim var idi. Boşluqları doldurmaq üçün həqiqətən məzmun olmadıqda təkmilləşdirməyi qeyri-real şəkildə çətinləşdirirsiniz. Eyni şeyi təkrar-təkrar edin, bəlkə təkmilləşdirə bilərsiniz... lakin bu hələ də kifayət deyil.
Galaxy Attack: Alien Shooter App Download [Updated Mar 20]
Bu oyunun 81 mb si var. Bu oyunu yuklemeydense. O, 81 mb li sin yuklesem bundan 100.000 defe yaxsidi
Space Shooter: Alien vs Galaxy Attack - is a scrolling shooter on Android, in which you control this huge spaceship, destroying aliens who will attack you
Vaxt üçün çox super bir oyundur
Dekabrın əvvəlinə qədər bu oyunu oynamağı sevirdim. O vaxtdan bəri bir dəfə də yüklənməyib. Mənim üçün Milad və ya Yeni il özəlliyi yoxdur. Təəssüf ki, mən yəqin ki, oyunu telefonumdan tamamilə silməli olacağam və tezliklə düzəlməzsə, bir daha oynamayacağam.
Çox pis oyundu
Скачать Space shooter Для Android От OneSoft Global PTE. LTD. - спасите галактику от инопланетного шутера в
Скачать взлом Space Shooter: Galaxy Attack [мод: меню] на Android. Космическая аркада, где вы станете капитаном корабля, отправившись на
Space Shooter: Galaxy Attack [мод: меню] 1.558
Pvp matçları əyləncəli deyil. Qabaqcıl liqalarda oyunçuların oynaması oyunu bezdirir.
Olduqca əyləncəli oyun, bir az p2w. Bir problemim var ki, mən aşağı rütbədə olanda yüksək səviyyəli oyunçulara qarşı gedirəm. Bacarığa əsaslanan uyğunlaşmanın olması gözəl olardı. Amma oyun əladır.
E-poçtunuzu qeydiyyatdan keçirməsəniz, oyun sizə gündəlik hədiyyənizi verməyəcək, lakin təəccüblüdür ki, qeydiyyatdan keçməyinizə də imkan verməyəcək!