(Android/iOS) Rec Room - Play with friends! apkrāptu koda palielināšanas marķieri
Mar 12, 2022 7:27:10 GMT
Post by creditpitpofec on Mar 12, 2022 7:27:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rec Room - Play with friends! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rec Room - Play with friends! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda palielināšanas marķieri ▞▞▞
▞▞▞ Rec Room - Play with friends! 2022 version ▞▞▞
Rec room ir laba spēle, ko varat spēlēt ar daudzām lietām, ko varat spēlēt pat ar saviem labākajiem draugiem
Šī spēle ir lieliska, un man ir problēmas katru reizi, kad spēlēju šo spēli ar jebkuru sīkrīku, tā ir ļoti aizkavēta, un tā turpina samazināt skaņas, tāpēc es vēlos, lai viņi to uzlabotu, un es tai ieliku 2, jo viņi arī kopēja roblox, bet man. roblox vienmēr ir labāks par jebkuru kopētu roblox spēli.
Mana skaņa nedarbojas. Esmu izmēģinājis visu, lai to labotu, tas nedarbosies. Es sadusmojos, es izmetu telefonu pāri istabai, un man bija jāpērk jauns. Kopumā šī spēle ir pārsteidzoša, taču labāk to izlabojiet vai es to izdzēšu.
Labdien, uzņēmums! Es iepazīstinu ar savu problēmu, kad es spēlēju jūsu spēli un noklikšķiniet uz spēlēt un gaidu, un es neiekļūstu spēlē. Ceru, ka problēma tiks novērsta
Liels paldies! Es tērēju savu laiku, lejupielādējot šo spēli, bet, kad es ienācu apskatā, tas mani izgrūda no spēles katru reizi, kad es ieeju ēkā!
Tas ir labi, bet tajā ir dažas kļūdas, tā ielāde ilgst ilgu laiku, un tas ir tik aizkavējies, bet, ja paziņojat man, ka esat uzlabojis šīs spēles problēmas, es to lejupielādējiet un, iespējams, piešķiriet tai 5 zvaigžņu vērtējumu.
kavēšanās mobilajām ierīcēm
Es pat nevaru spēlēt spēli, kuru mēģinu ielādēt, un viss, kas saka, ir tas, ka mēs cenšamies atrast sev serveri, kas ir jāatjaunina jaunajam modelim, un, kad es dodos uz atjaunināšanu, tas pat nesaka, ka jāatjaunina, tajā ir rakstīts spēlēt spēle ir vieta, kur es pat nevaru atjaunināt.
laba spēle, bet stingra kontrole, lūdzu, pievienojiet costimize kontroli, tas būs neveiksmīgāks, un es gribu nēsāt pulksteni labajā rokā
Ļoti laba spēle, bet... Ja ir risinājums, kā spēlēt šo spēli ar kontrolieri operētājsistēmā Android, lūdzu, pastāstiet man, jo man ir slikti ar skārienvadībām. (tas man nav atskaņojams)
Rec Room - Play with friends! Dobrodružné rrx
Forši un viss, bet, ja jūs varat izgatavot jebko, tad kāpēc nekas pielāgošanas veikalā nav bezmaksas?
Man tas līdz šim patīk, bet, iespējams, tas ir vairāk jāizmanto Android ierīcē, jo mēģinot pārvietoties uz sāniem, tas nedarbojas, tas ir kaitinoši 😒
Patīk spēle. Tomēr mobilajam portam ir dažas problēmas. Apgaismojums ir ļoti dīvains, un ir daudz ZFighting. Vadības elementi atrodas visā ekrānā un apgrūtina skatīšanu un atskaņošanu. Citādi lielisks darbs pie tā, lai tas darbotos operētājsistēmā Android!
Šī ir lieliska spēle, taču diezgan buggy/glitchy.Man tiešām nepatīk, ka jūs nevarat pieteikties savā tālrunī, ja esat pieteicies savā PS. Es arī subbed, bet pēc maksājuma ekrāna bija kļūda ... viņiem nebija kļūdu, ņemot naudu no mana bankas konta, lai gan! Tāpēc es esmu samaksājis, un, bet ir nulles kredīti. Liels. Ir potenciāls ... bet daudz nepieciešama nostiprināšana.
Mana lietotne tiek atjaunināta rn, tāpēc es rakstu atsauksmi, ļoti laba spēle, izņemot ēka ir ļoti ierobežota, jo ir grūti iegūt precīzas lietu krāsas, teiksim, ka vēlaties izveidot kaut ko līdzīgu bāram, būtu daudz krāsu, kuras jums nav. arī daudz kļūdu, bet spēle ir ļoti laba, lūdzu, arī labojiet ekrāna hitboxes, es parasti nespēlēju uz ekrāna, bet vienkārši izlaboju to, man ir apnicis iznīcināt ekrānus bloķēšanas laikā.
Šī spēle ir patiešām jautra, jūs varat spēlēt tik daudz spēļu, un, ja jums nav VR HS, tā joprojām ļauj jums spēlēt, un tā ir gandrīz kā VR, taču to var daudz ielādēt un tā traucē, bet man tā ļoti patīk, tāpēc es vēlreiz ieteiktu es ceru, ka tas palīdzēja to iegūt. Es spēlēšu tagad, darīsim to!
Tā ir patiešām laba spēle, vienīgās problēmas, kas man ir saistītas ar to, ka ir grūti mainīt telpas, tāpēc es vienkārši izšķērdēju savus žetonus. 2 Ir tik daudz toksisku spēlētāju, kas kļūst arvien sliktāki 3 Ir daži traucējumi, kas ir kaitinoši, un es pat nevaru spēlēt spēle
Man patīk spēle, bet spēles ir garlaicīgas un dažreiz tiek iebiedēts, un dažreiz tas aizkavējas, lai gan mans tālrunis neaizkavē un to ir grūti kontrolēt
Neticami! Es pastāvīgi zaudēju saikni ar katru spēli! Es pārbaudīju savu internetu un viss bija kārtībā! Jums tas ir jāizlabo!
Es pavadīju burtiski stundas, veidojot savu istabu, kas nav mana kopmītne, un grasījos tajā dalīties ar visiem, tad es nokritu pa grīdu, un tas neapstāsies.Manas istabas ir izpostītas, un es nevaru to salabot, jo tas notiek, tiklīdz es esmu iekļāvies, un esmu mēģinājis to iepriekš saglabāt, taču tas joprojām notiek. Es netērēšu laiku spēlei, ja tā pat neļaus man izbaudīt to, pie kā smagi strādāju
Kāpēc es nelidoju, iekārtojot istabu, divreiz pieskaroties savai lēciena pogai? Es varu turpināt filmēt, bet atzīmēju, ka es vienkārši lēkāju?!! lūdzu, izlabojiet to!
Drive Ahead! Sports Športne igre olu
wow, forša grafika un tiešām forša, tas ir gluži kā vr roblox diezgan jauki
laba spēle darbojas labi, es to spēlēju visu laiku, bet es vēlos, lai šeit būtu ikdienas atlīdzība, tas padarītu to labāku un rec rr dalībniekiem nevajadzētu būt vienīgajiem, kas nosaka izgudrojumu cenu, mums vajadzētu būt iespējai noteikt cenu vismaz 10 kredīti, lūdzu, izlabojiet to
Grūti mobilajā, bet jautri, arī nevaru pievienoties citiem cilvēkiem, ja ir jaunāki par 13 gadiem diemžēl tā ir laba spēle 👍
Šī spēle ir pārsteidzoša un labi izstrādāta! Bet... Man ir problēma ar ielādes ekrānu, un tāpēc es tam piešķīru 4 zvaigznes.Kad es to atveru, tas neatver manu profilu tieši. Un tad tas saka "nevarēja ielādēt kodu: piezīme vēlreiz", un tas liek man rakstīt savu paroli. Beidzot tas aizņem kādu laiku, bet es joprojām varu spēlēt 👍. Būšu pateicīgs, ja kaut ko darīsi!
Nav slikti, tā ir patiešām jautra spēle, ko spēlēt un tērēt laiku, bet vienīgā lieta ir tā, ka es nezinu, kā iegūt žetonus 😅Bet tā ir ļoti laba spēle. Ļoti jauks paldies spēles radītājam😁.ak, arī spēlē ir tādas spēles kā poppyplaytime 🐙 spēle un vēl vairāk, tāpēc es dodu piecu zvaigžņu jauku spēli, un viņi to ir pelnījuši👏
Rec Room - Play with friends! Avontuur time
Man ļoti patīk spēles ideja, un tas ir pārsteidzošs sniegums, ko jūs visi darījāt, es šai spēlei uzreiz piešķirtu 5 zvaigznes par jūsu smago darbu. Es to nedaru tikai sabiedrības dēļ, neviens nerunā, un spēles ir diezgan garlaicīgas. Es nekad neesmu dzirdējis, ka kāds man atbildētu, tikai smejošus mazuļus un fona skaņas. Atkal es nesūdzos par jums, es sūdzos par sabiedrību. Lielisks darbs, ko jūs visi paveicāt 😊, bet tas ir garlaicīgi, kā es teicu, cilvēku dēļ.
Tā ir lieliska spēle, bet es vēlos, lai varētu spēlēt rro, ko varat spēlēt tikai VR
Man patīk šī spēle, bet personīgi man tā nav spēlējama, jo vadības ierīces nav labas. Lūdzu, ļaujiet atskaņotājam mainīt pogas izmēru un atrašanās vietu.
Man tas patīk, bet iPhone vadīklās ir nedaudz slikti, ka jums ir jāatjaunina vai jāuzlabo vadīklas
Jauka spēle, bet vr režīms nedarbojas
Manam iemiesojumam nav kāju, tāpēc pievienojiet tās tūlīt!!! Pat roku tik izstiept atpūtas telpā
jautri
Tas ir labs uz xbox xbox one ps4 ps5, bet uz mana ipad es pat nevaru egt spēlē. Tur ir rakstīts atjauninājums BET TUR NAV NEVIENS
Android ierīcē tas ir tik aizkavējies, ka ikreiz, kad es sāku spēlēt, tas sasalst un mans telefons arī sāk ļoti karāties
Tāpēc es reiz lejupielādēju šo spēli, tā bija pilnīgi labi, bez trūkumiem vai kaut kā, bet tad es spēli atinstalēju, jo pēc dažiem mēnešiem man tā apnika, es to instalēju no jauna, jo vēlos to spēlēt vēlreiz, un tā nedarbojas katru reizi, kad mēģinu spēlēt spēle tikai parāda melnu ekrānu, nekas cits, lūdzu, izlabojiet to
Man patīk šī spēle, bet, lūdzu, izlabojiet šo problēmu, tāpēc būtībā, kad es ieeju spēlē, tiek parādīts atjauninājums, es nospiežu atjaunināšanas pogu un nonācu Play veikalā, un pēc tam saka spēlēt un vēlreiz es nospiežu atskaņošanas pogu un nonācu Rec room un tad atkal teica atjauninājums, tāpēc, lūdzu, novērsiet šo problēmu pēc iespējas ātrāk
sveiki, atpūtas telpa, tāpēc man radās problēma, problēma ir tāda, ka, spēlējot spēles šajā lietotnē mobilajā ierīcē, mans tālrunis aizkavējas un avarē katru reizi, kad esat spēlējis 10–7 minūtes, mans tālrunis ir labs tālrunis, taču tam ir arī 64 gigabiti, un tas var zvanīt. Novērsiet šo problēmu, lai spēles netiktu avārijas
pārsteidzoša spēle, taču tā mani vienmēr izslēdz no spēlēm, un es pat nevaru spēlēt ilgāk par 3 minūtēm. pls labot.
Es redzu šo spēli, un tā izskatās lieliski, bet tagad es redzu visus šos Vēršu cilvēkus, es vairs nevēlos to spēlēt
Vienīgais iemesls, kāpēc es piešķiru šai 3 zvaigznītes, ir bc, kad man ir jāatjaunina spēle, tas paņem lielu daļu no manas spēles, es turpinu dzēst spēles, kuras īsti neizmantoju, bet tā vienkārši vēlas vairāk, un kad es spēlēju spēli, tas ir labi, bet kad es pievienojos spēle, piemēram, piecas naktis pie freddys vai kaut kas, tā aizkavējas tik daudz, ka es nevaru pat pakustināt kameru vai pat staigāt, un, tā kā šī spēle ir jāatjaunina, es nevaru pat spēlēt tur, lūdzu, izlabojiet šo, tas mani skumdina, kā tas izskatās šādi: (bet izņemot to spēle ir laba
Vai varat novērst dažas atpalicības
Es spēlēju šo spēli uz konsoles, un esmu diezgan pieradis pie šīm vadīklām ... tad kur ir kontroliera atbalsts, mani puiši?! Lūdzu, dariet to iespējamu, kad vien iespējams? (Es jums apliecinu, es visu laiku biju mierīgs ^-^)
WOW REC ROOM ID LABI
Es piešķiru tai 2 zvaigznes, jo tajā spēlē meli par to, ka jūs varat runāt.